Hey enthousiaste jongere!

Kom jij ook gezellig met je leeftijdsgenoten naar de jeugdvereniging? Dat mag al als je in 2004 of eerder geboren bent! Wij vinden het belangrijk om als kerkelijke jeugd met elkaar verbonden te zijn. Als jeugd willen we graag Gods Woord onderzoeken en overdenken. Hierbij betrekken we graag actuele thema’s om het gedeelte uit de bijbel toe te kunnen passen op ons dagelijks leven. Ook nodigen we enkele sprekers uit om te vertellen over interessante thema’s.

Onze verenigingsavonden zijn ongeveer om de week op donderdagavond vanaf 19.30 t/m +/- 22.00. Hiernaast ontmoeten we elkaar ook bij diverse andere activiteiten. Zo gaan we in de winter schaatsen, hebben we op 2e Paasdag een puzzeltocht, maken we een avondwandeling met kampvuur en als afsluiter gaan we met Hemelvaart op JV-reisje!

De avonden zien er als volgt uit:

19.30   inloop met koffie, thee en fris

19.45   opening met aansluitend een inleiding

19.45   korte pauze met koffie, thee, fris en een koek

21.00   bespreken van vragen of een spel

21.30   eindigen

Na afloop is er nog gelegenheid om samen een spel te doen of even bij te praten.

En natuurlijk gaat de airfryer aan!

Van harte uitgenodigd op de verenigingsavonden, we hopen je te zien!
Voor vragen kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een bestuurslid aanspreken.

Namens het bestuur: Anton Verrips, Peter de Jong, Jannemarie Bogert, Roelof den Ouden, Bert Vermaat, Jennifer den Hartog en Hilleen Boot.

PS onze jeugdouderling is ouderling Goedhart

Bankrekeningnummer NL07 RABO 0335 3023 51 t.n.v. Hersteld Hervormde Gemeente Leerbroek