Welkom

Geachte bezoeker,

Welkom op de website van de Hersteld Hervormde Gemeente Leerbroek.

Graag geven wij u informatie over de gemeente en haar voorgeschiedenis. De website is voorzien van buttons waarmee u de juiste informatie kunt vinden. Verder vindt u op de website de kerkdiensten, het laatste kerkelijk nieuws en het is mogelijk om contact te leggen middels het contact formulier.


De Hersteld Hervormde Gemeente van Leerbroek is een gemeente die deel uit maakt van de Hersteld Hervormde Kerk. Indien u meer informatie wilt over het ontstaan van de Hersteld Hervormde Kerk dan kunt u die vinden via www.hersteldhervormdekerk.nl

De website is laatst bijgewerkt op 18 mei 2020


 

 

Teksten prediking |  Zondag 24 mei 2020


Morgendienst
( Dienst beluisteren )
Romeinen 8 : 34
34 Wie is het, die verdoemt? Christus is het, Die gestorven is; ja, wat meer is, Die ook opgewekt is, Die ook ter rechter hand Gods is, Die ook voor ons bidt.

Avonddienst
( Dienst beluisteren )
Johannes 21 : 21 en 22
21 Als Petrus dezen zag, zeide hij tot Jezus: Heere, maar wat zal deze?
22 Jezus zeide tot hem: Indien Ik wil, dat hij blijve, totdat Ik kome, wat gaat het u aan? Volg gij Mij.


 Website voor huisgodsdienst en Bijbelse opvoeding

Je kinderen een Bijbelse opvoeding geven, is niet eenvoudig. In de achterliggende jaren is er heel wat materiaal verzameld en geschreven dat van dienst kan zijn bij een Bijbelse opvoeding. Dat materiaal is op de website www.bijbelsopvoeden.nl bij elkaar gebracht en gratis te downloaden. Kent u deze site nog niet? Kijk er dan eens rond. Er zit ongetwijfeld iets bij wat te gebruiken is in uw gezin.

De website biedt achtergrondartikelen voor ouders en materiaal voor kinderen van verschillende leeftijden. Er wordt ook verwezen naar boektitels die in de boekhandel te krijgen zijn met betrekking tot de godsdienstige opvoeding.

Thema’s die de afgelopen maanden aan de orde zijn geweest: Dankdag, Hervormingsdag, Bijbelteksten leren, financiële opvoeding, vakantietips en dergelijke. Thema’s waaraan de komende maanden bij leven en welzijn aandacht zal geven: de adventsweken in het gezin, oudejaarsavond, aan het begin van het nieuwe jaar.

Elke maand verschijnt er een Nieuwsbrief met nieuw materiaal. Abonneren op deze Nieuwsbrief kan via de website.


 

We hebben 85 gasten en geen leden online