Welkom

Geachte bezoeker,

Welkom op de website van de Hersteld Hervormde Gemeente Leerbroek.

Graag geven wij u informatie over de gemeente en haar voorgeschiedenis. De website is voorzien van buttons waarmee u de juiste informatie kunt vinden. Verder vindt u op de website de kerkdiensten, het laatste kerkelijk nieuws en het is mogelijk om contact te leggen middels het contact formulier.


De Hersteld Hervormde Gemeente van Leerbroek is een gemeente die deel uit maakt van de Hersteld Hervormde Kerk. Indien u meer informatie wilt over het ontstaan van de Hersteld Hervormde Kerk dan kunt u die vinden via www.hersteldhervormdekerk.nl

De website is laatst bijgewerkt op 11 november 2019


 

 

Teksten prediking |  zondag 10 november 2019


Morgendienst
( Dienst beluisteren )
1 Samuël 17 : 50
50 Alzo overweldigde David den Filistijn met een slinger en met een steen; en hij versloeg den Filistijn, en doodde hem; doch David had geen zwaard in de hand.

Avonddienst
Dienst beluisteren )

Psalm 116 : 12 en 13
12 Wat zal ik den HEERE vergelden voor al Zijn weldaden aan mij bewezen?
13 Ik zal den beker der verlossingen opnemen, en den Naam des HEEREN aanroepen.


 

-  Evangelisatie / Bijbelcursus Oosterhout

Vanwege gezondheidsklachten moest Jaco Schoonderwoerd onlangs stoppen met de Bijbelcursus in Oosterhout. Dit werk had/heeft de liefde van zijn hart en heeft dat met veel passie en toewijding verricht. Gelukkig kan/wil Leonard Both de komende maanden de Bijbelcursus geven. Wilt u het evangelisatiewerk en allen die daar bij betrokken zijn gedenken in uw gebeden? Zowel met betrekking tot de Bijbelcursus als de straatevangelisatie en de kinderclub?


 

We hebben 41 gasten en geen leden online